Soul Voice®: individuele sessies en mini-workshops

Soul Voice® is een ontdekkingsreis naar binnen. Onze stem reflecteert wie we werkelijk zijn.

  • Zit je veel in je hoofd en wil je dichter bij je gevoel komen en meer in contact met je lichaam?
  • Voel je je geremd in het gebruik van je stem?
  • Heb je last van stress, angst, verdriet, boosheid of fysieke pijn?
  • Wil je meer in je kracht komen te staan?

Wat is Soul Voice®?

Soul Voice® is een krachtige methode gericht op stemexpressie en stemhealing. Naast de stem, maakt de methode gebruik van emotioneel lichaamswerk en ademcoaching. Het mooie is dat het werkt via het onderbewuste, waardoor je niet ‘in je hoofd’ hoeft te gaan zitten om te analyseren waar een patroon, overtuiging of (fysieke of emotionele) blokkade vandaan komt. Integendeel, de klanken brengen je dieper in je lichaam en bij je gevoel. De stem activeert de energiekanalen en chakra’s en werkt helemaal door tot op celniveau. Inheemse culturen gebruiken deze kennis al sinds mensenheugenis.

Passieve en actieve sessies

Je kunt kiezen tussen een passieve of een actieve sessie. Bij een actieve sessie geef je zelf klank (sounden). Je mag spelen, experimenteren, lachen, huilen en schreeuwen. En dat werkt heel bevrijdend op alle niveaus! Bij een passieve sessie lig je lekker ontspannen en laat je de klanken binnenkomen en hun werk doen. De sessies worden gegeven in een geluiddichte praktijkruimte bij mij thuis.

"Ik heb de Soul Voice sessies bij Claudia Ketting ervaren als een krachtige mentale schoonmaakbeurt. Zonder heel direct zaken te benoemen, voelde ik ontspanning op een aantal mentale knelpunten. Ook fysiek voelde ik me na de sessies een stuk beter. Zo was een vervelende lage rugpijn dagenlang verdwenen. Claudia is toegewijd en secuur in haar aanpak en creëert een veilige sfeer om in te werken." - Ton

De kosten

Een Soul Voice® sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost 50 euro. Vaak is het nodig om 3 tot 5 sessies te doen om dieper te gaan en echt de oorzaak aan te pakken. Wanneer je 5 sessies in één keer boekt, ontvang je de 5e sessie gratis.

Staat de prijs je in de weg, neem dan contact met me op, zodat we samen naar een andere oplossing kunnen zoeken. Energie-uitwisseling is belangrijk, maar geld is slechts een van de vele manieren om dat te doen.

Mijn achtergrond

Ik heb een tweejarige Soul Voice® opleiding gevolgd bij Karina Schelde. Dat healing en andere alternatieve geneeswijzen, een prachtige aanvulling kunnen zijn op onze Westerse geneeskunde heb ik zelf ervaren. Op mijn elfde jaar ben ik erg ziek geweest en lag ik 9 weken in het ziekenhuis. De artsen konden niks vinden, waarna ik naar huis werd gestuurd en bij een magnetiseur terecht kwam. Langzaam maar zeker werd ik weer helemaal beter. Vanaf mijn 25e heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd in meditatie, magnetiseren, Reiki, yoga, ademtherapie, sjamanisme en Soul Voice®. Van 2001 t/m 2004 heb ik in India gewoond en gewerkt. Naast mijn baan bij Philips heb ik een bewustwordingscentrum opgezet in de heuvels van Zuid-India, waar ik programma’s gaf voor persoonlijke groei en voor mensen met stress gerelateerde problemen.

Wil jij de transformerende kracht van de stem ervaren?

Neem dan contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak. Mail, bel of stuur een bericht naar 06-12572341. Of lees meer over wie ik ben: Claudia Ketting.

 

  • Als iemand vanuit zijn ziel zingt, geneest hij zijn innerlijke wereld. Als velen zingen vanuit hun ziel en één worden in muziek, genezen ze ook de uiterlijke wereld.
  • Yehudi Menuhin